IMG

Незабравим музикален рожден ден с барабани, микрофон и много радост за вашето дете и неговите приятели. Забавни образователни концерти за ученици и деца от всякаква възраст.Детско реалити шоу

Сцена, приятели и фенове, прожектор и микрофон - идеална възможност за изява на музикални таланти. С караоке или със съпровод на живо, това е прекрасен подарък за вашето талантливо дете и неговите приятели.

Барабанено парти

Музикално парти с ударни инструменти, с помощта на които нашите аниматори ще превърнат вашето дете и неговите приятели в истински оркестър. Подарък, който то ще помни винаги!

Хип хоп парти

Супер готино музикално парти с музикална анимация - бийтбокс, брейк, рапиране, импровизация, ролеви игри и много ритъм.

Рок парти

Музикално парти с китари и много рок енд рол - музикални игри, пеене, свирене и страхотно настроение.

Латино парти

За любителите на горещите ритми - музикални игри с латино ударни инструменти, пеене и танци.

Коледно парти

И, разбира се, Дядо Коледа очаква да му изпеем песничка. а защо да не му подготвим цяла програма - музикална анимация с песни и страхотно коледно настроение.

Образователни концерти за деца

Интерактивни образователни концерти за училища, детски градини, детски центрове и др. които могат да обхванат най-различни теми, свързани с музиката - от демонстрация на различни музикални инструменти, или стилове до музикални игри, в които децата имат възможност сами да създават музика с помощта на нашите аниматори.