Тийм билдинги

Музикален тийм билдинг - вълнуващ и вдъхновяващ начин да излезете от ежедневната рутина в офиса, да смените ролите, да видите хората, с които прекарвате по-голямата част от времето си в съвсем нова светлина, да се впуснете заедно в нови предизвикателства и да намерите ново вдъхновение за вашия екип.

Семинарите с ударни инструменти са достъпни са всички - не е необходима предварителна подготовка, тъй като музиката и ритъмът са заложени във всеки от нас и с помощта на нашите фасилитатори всеки е в състояние да се включи в общото импровизирано изпълнение.

И сме сигурни, че музиката и ритъмът са способни да разкрият дарби и таланти, които може и да не познавате все още, способни са да накарат хората от вашия екип да мислят заедно, в една посока и с една обща цел без това да има нищо общо с обичайните им взаимоотношения и роли по време на работа.

Освен това тийм билдинг семинарите ни са прекрасен начин за разтоварване от ежедневния стрес и винаги оставят след себе си ярки и незабравими спомени.

IMG